Företag

Företagslösningar

EC-Health hos Sveriges IngenjörerEtt företag som kan erbjuda sina anställda en väl fungerande friskvård blir ett framgångsrikt företag i detta stressiga och prestationsinriktade samhälle. Det kan vara förebyggande friskvård med massage, motion och information kring livsstilsvanor. Även möjlighet att skapa en trygghet att få hjälp med (jobbrelaterade) skador så som överansträngda muskler, inflammationer i muskler och leder som kan orsakas av monotona rörelser vid exempelvis dataanvändning.

Testa ett friskvårdspaket under en kortare eller längre period. Friskvårdspaketen anpassas utifrån era önskemål. Det kan vara enkla paket innehållande endast en tjänst eller ett kombinationspaket av ett flertal tjänster. Priset baseras utifrån antal beställda timmar.

Tjänster i friskvårdspaket
Medicinsk laser
Klassisk massage
Idrottsmassage
Motionspass på BK Rapid. utomhus eller i egen lokal

Hör av er, så ska vi hitta en lösning, som passar för just ert företag och era anställda.

Medicinsk laser

Företagslösningar

Om du har spända muskler, inflammation, smärta, idrottsskador eller svårläkta sår, kan medicinsk laser vara en lämplig behandling. Mer konkreta tillstånd kan vara tennisarmbåge, musarm och huvudvärk.

Medicinsk laser stimulerar kroppens egna läkningsprocesser. Den har en ”normaliserande effekt”. Den verkar både stimulerande och hämmande på cellnivå för att påskynda läkning och minska smärta. Det som främst stimuleras är det lokala immunförsvaret, cirkulation i blod och lymfkärl samt utsöndring av signalsubstanser, som bl.a. minskar smärta.

Lasern i sig ger ingen värmeutveckling, vilket gör den lämplig att behandla vid akuta skador, då det är önskvärt att få ned en eventuell svullnad och minska smärta. MID-laser är en medicinsk laser som här används i kombination med massage eller som en fristående behandling. Behandling med laser är helt riskfritt.

Vill du veta mer kring medicinsk laser klicka här »

Massage

Massage har många positiva effekter. Den mjukar upp spända muskler och gör dem mer elastiska. Det sker en ökat blod- och lymfcirkulation samt en ökad utsöndring av hormoner, som har en avslappnande effekt på kroppen. Bra vid träningsvärk och efter skador i muskelvävnaden, då massage kan motverka ärrbildning.

Jag erbjuder både klassisk massage och idrottsmassage. Massagen utgår alltid från era behov och önskemål. Kunden kan välja om massagen endast ska vara avslappnande eller en mer djupgående massage med fokus på spända punkter.

Motionspass

Om ni har ett eget gym kan en bra lösning vara att erbjuda era anställda att få personlig coachning, med träning och upplägg. Det är bekvämt och smidigt att erbjuda träningspass innan och/eller efter arbetstid. Varför inte ett lunchpass med exempelvis boxning, motionsgymnastik eller stavgång?